Bemutatkozás

A Somos Panzió a világörökségi címmel elismert Tokaji borvidék ölelésében található. Nevét, Bodrogolaszi Somos dűlője adta, ahol a több mint 80 éves tőkék szőlőfürtjeiből egy különleges ízvilágú furmint nyerhető.
Amilyen különleges, és kiváló a terület bora, pontosan ilyen kiváló minőségre törekedtünk a Panzió megálmodásakor és megalkotásakor mi is. Igyekeztünk a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával egy reprezentatív, kényelmes, családi és baráti feltöltődésre egyaránt alkalmas szálláshelyet létrehozni.
A panzió 13 szobája 31 fő befogadására alkalmas. A felső szinten, a gyönyörű kilátással rendelkező hatalmas közösségi tér és az abból nyíló 140 m²-es terasz zseniális színtere lehet különböző rendezvényeknek, legyen az akár ballagás, eljegyzés, esküvő, születésnap, leány, vagy legénybúcsú. A pincehelyiségben lévő borozó pedig borkóstolóknak, kisebb rendezvényeknek adhat kitűnő helyszínt.
A panzió közelében rengeteg kirándulási, túrázási lehetőség várja az ide látogatókat. A szállástól csupán 6 km-re lévő Sárospatakon, ellátogathatnak a Rákóczi Vár ódon falai közé, de a nyári melegben a családias hangulatú strandon is lehet hűsölni.
Amennyiben szeretne Ön is kikapcsolódni és feltöltődni a Somos Panzióban, keressen minket bizalommal!